LOKANTA

Lokanta's zijn bijzonder populaire eetgelegenheden in de Anatolische en Mesopotamische cultuur. De hogere klassen in de samenleving beschouwen ze dikwijls als eenvoudige eethuizen, maar voor de middenklasse zijn het luxe restaurants.

CUISINE

De keuken van Dunya Lokanta is een samenstelling van regionale specialiteiten, afkomstig uit vele streken en steden in Anatolische en Mesopotamische. Dunya Lokanta is bovendien herkenbaar aan de goede bediening, de hoge kwaliteit van de gerechten, de betaalbare prijzen, de traditionele kleding van het personeel, de prettige achtergrondmuziek en de warme, oosterse sfeer.

CATERING

Wist u dat Dunya ook een cateringafdeling heeft? Het maakt niet uit wat voor evenement u in gedachten heeft. Of dat nu een eenvoudig lunchbuffet is of een luxe receptie in traditionele sfeer en met bijpassende muziek. Dunya Lokanta kan dit voor u verzorgen. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen en ideeen en met uw budget. Klik hier voor onze catering website

HOUTOVEN

Zowel het brood als diverse andere gerechten bereiden wij volgens veelal eeuwenoude tradities. Onze originele houtgestookte oven speelt daarin een belangrijke rol. Dat al onze maaltijden worden vervaardigd met gebruikmaking van verse producten, is voor ons een vanzelfsprekendheid.

NATUURLIJK

De sterke concurrentie en de vele andere ontwikkelingen in de horeca leiden er vaak toe dat aan natuurlijke bereidingswijzen, en dus aan de hoogwaardige kwaliteit van voedsel die de mens nodig heeft, onvoldoende aandacht wordt besteed. In de filosofie van Dunya Lokanta staat de natuurlijke aard van het voedsel echter centraal en we houden er in alle opzichten rekening mee bij de samenstelling en bereiding van onze gerechten.

WIJNEN

Dunya Lokanta biedt een uitgelezen keus aan wijnen. Bij de selectie letten we er vooral op of ze een goede combinatie vormen met onze gerechten.